EXTRAESCOLARS

Les activitats extraescolars han de tenir caràcter educatiu i han de reforçar els valors i objectius del Projecte Educatiu del Centre. Pretenem que siguin una eina per fomentar la convivència, la companyonia, la solidaritat.. donar uns valors per ajudar els nens/es a créixer com a persones. No volem que sigui un servei de ludoteca on deixar els nens/es.

La decisió de participar en una activitat extraescolar hauria de ser exclusivament del nen/a ja que l'experiència ens marca que un nen que no vol fer una activitat a banda de no treure-li profit, farà que la resta de nens/es no aprofitin l'activitat al 100%.

Aquest any hem aconseguit crear la figura de coordinador d'activitats extraescolars, que recau en la mateixa persona que la coordinació del menjador. La funció del coordinador consisteix en recollir els nens/es de p4 i p5 que hagin de fer extraescolars i portar-los al menjador on els esperen els corresponents monitors que els ajuden a berenar i fer temps que es buidi l'escola per poder adreçar-se on hagin de fer l'activitat. També vetllarà que les activitats es realitzin com cal i si hi ha cap problema intentarà resoldre, si cap nen/a pateix una lesió  l'atendrà i avisarà els pares o si cap nen té cap problema d'actitud el retirarà de l'activitat i se'n farà càrrec fins el final de l'activitat.

NORMES DE CONDUCTA
Una continuada actitud negativa o falta de respecte per part d'un nen/a serà motiu de sanció a l'alumne.
La primera i segona falta negativa es sanconará no assintin durant un dia a l'activitat.
Si l'alumne acumula 3 faltes será motiu d'expusió de la mateix i no podrà continuar fent l'activitat durant el temps que sestipuli.

Les activitats esportives no es podran fer amb vestuari de carrer. Hi ha uns vestidors per tal que els nens/es es puguin canviar de roba per realitzar la seva activitat. Si fa falta els pares del nen/a podran accedir al vestidor per tal d'ajudar a canviar-se el nen de roba.
Les activitats extraescolars les gestiona FUNDESPLAI (la empresa que gestiona el menjador de l'escola), menys Anglès, guitarra, piano, handbol, Art i Manualitats i padel.
Els preus son per activitat.
Hi han descomptes per segona, tercera...activitat i pels germans petits, només en les activitats que gestiona FUNDESPLAI.
Si teniu cap dubte ho podeu consultar directament a l'AMPA.

Descomptes per activitats de Fundesplai:

2ª Activitat 10% Dte.
3ª Activitat 15% Dte.
4ª Activitat 20% Dte.

Germans petits  -10% Dte.


Formes de pagament:

- Al despatx de l'AMPA Llacunalba en metàl·lic o amb targeta
- Per tranferència Bancaria al Num de compte: 0081 1668 94 0001014005

ELS PAGAMENTS ES FARÁN  ABANS DEL DIA 10 DE CADA MES.
ACTIVITATS:

ANGLÈS
PÀDEL
JUDO 
PATINATGE ARTÍSTIC 
STREET DANCE
GUITARRA 
PIANO
COSTURA
BASQUET 
ARTS PLÀSTIQUES I MANUALITATS
ROBÒTICA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada