EXTRAESCOLARS

Normativa Activitats ExtraescolarsLes activitats extraescolars han de tenir caràcter educatiu i han de reforçar els valors i objectius del Projecte Educatiu del Centre. Pretenem que siguin una eina per fomentar la convivència, la companyonia, la solidaritat.. donar uns valors per ajudar els nens/es a créixer com a persones. No volem que sigui un servei de ludoteca on deixar els nens/es.

La decisió de participar en una activitat extraescolar hauria de ser exclusivament del nen/a ja que l'experiència ens diu que un nen que no vol fer una activitat a banda de no treure-li profit, farà que la resta de nens/es no aprofitin l'activitat al 100%.

Aquest any continuem amb la figura de coordinador d'activitats extraescolars, que recau en la mateixa persona que la coordinació del menjador. La funció del coordinador consisteix en recollir els nens/es de p4 i p5 que hagin de fer extraescolars i portar-los al menjador on els esperen els corresponents monitors que els ajuden a berenar i fer temps perquè es buidi l'escola per poder adreçar-se on hagin de fer l'activitat. També vetllarà que les activitats es realitzin com cal i si hi ha cap problema, intentarà resoldre’ls.
NORMES DE CONDUCTA


Els nens/es hauran de tenir una actitud respectuosa amb els seus companys/es, els seus monitors/es, els seus rivals i àrbitres i jutges.

Una continuada actitud negativa o falta de respecte per part d'un nen/a serà motiu de sanció.

La primera i segona falta negativa es sancionarà no assistint durant un dia a l'activitat.

Si l'alumne acumula 3 faltes serà motiu d'expulsió de la mateixa i no podrà continuar fent l'activitat durant el temps que s'estipuli.

Les activitats esportives s'han de fer amb el vestuari adient i no pas amb vestuari de carrer. Hi ha uns vestidors i si fa falta els pares del nen/a podran accedir-hi per tal d'ajudar-lo a vestir-se.
PAGAMENT:


Els preus son per activitat.

Els germans petits gaudiran d’un 10% de descompte en algunes activitats.

Si teniu cap dubte podeu consultar directament a l'AMPA.
Es pot pagar:

- Al despatx de l'AMPA Llacunalba en metàl·lic o amb targeta

- Per transferència Bancaria al núm de compte: 0081 1668 94 0001014005


No es podrà fer cap activitat extraescolar si hi ha cap tipus de deute amb l'AMPA.

Si s'acumulen dos mesos impagats pot ser motiu de baixa de l'activitat.

Les altes i/o baixes de les activitats, s'han de fer a l'AMPA, si no es fa així cap nen podrà accedir a les activitats i en cas de la baixa es seguiran generant rebuts de pagament.


Les activitats es pagaran a mes avançat abans del dia 12 de cada mes.ACTIVITATS:

ANGLÈS
PÀDEL
JUDO 
PATINATGE ARTÍSTIC 
STREET DANCE
GUITARRA 
PIANO
COSTURA
BASQUET 
ARTS PLÀSTIQUES I MANUALITATS
ROBÒTICA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada